Met Tonecheer dropshipping, geld verdienen zonder enige investering

Handelen is geweldig leuk, maar ook tijdrovend. De logistiek en voorraadbeheer nemen de grootste hap tijd in beslag van verkopen. Denk maar aan alle producten inkopen en opslaan. Vervolgens moet je de producten inpakken en verzenden wat nog eens veel tijd, maar ook geld kost. Verkoop je leuk, dan loop je al snel tegen het probleem aan van te weinig, overzichtelijke voorraadruimte. Wat nu als je al deze problemen kunt vermijden en kunt gaan verdienen zónder investering?

Verdien geld met ons businessmodel en laat ons het 'vervelende' werk doen: dropshipping!

Als je de producten van Tonecheer net zo leuk vindt als onze verkoopcijfers doen vermoeden, dan ligt er een interessante wereld aan je voeten. Want wat is dropshipping eigenlijk? Letterlijk betekent het een verzending ergens droppen. En dat is het ook. Jij bestelt bij ons je Tonecheer houten bouwpakketten tegen een vriendelijke korting en wij sturen het meteen vanaf ons warehouse, maar uit jouw naam naar jouw klant.

Is dropshipping voor jou handig?

Lees de onderstaande 3 redenen maar eens om te kijken of Tonecheer dropshipping wat voor jou is.

 • Social selling. Heb je socialmediakanalen zoals een Instagram-, Facebook- of Pinterestprofiel? Dan bied je ons unieke assortiment daar aan.
 • Webshop. Als je een marketplace zoals Bol.com met je verkoopkanaal of een andere webshop wilt uitbreiden met de succesvolle producten van Tonecheer.
 • Fysieke winkel. Je warehouse stroomt over, wat jammer dat je geen plek meer hebt voor de fraaie bouwpakketten van hout van Tonecheer.

De voordelen, laat ons jou ontzorgen!

 • Wij zorgen voor CE-certificaten conform de EU-wetgeving.
 • Branding doe je eenvoudig met onze productteksten, video's en foto's.
 • Je investeert níét in dozen vol producten, maar je gaat wél gelijk verdienen.
 • Jouw klant betaalt aan jou en wij bezorgen het de volgende dag.
 • Realtime insight in onze prijzen en voorraad per artikel.
 • Wij versturen in anonieme verpakkingen, maar wel met jóúw naam op het label.
 • Op het verzendlabel kan ook nog jouw logo.
 • We kunnen flyers in de verzendingen doen.

Ga nu verdienen en mail snel naar sales@tonecheer.be of bel naar +3185 77 37 591 voor meer info. Wij nemen de mogelijkheden met je door, voor wat betreft de inkoopprijzen inclusief verpakkings- en verzendkosten. Tot snel!

P.S.: Wil je meer weten over de groothandel van Tonecheer houten bouwpakketten of DIY miniatuurhuisjes en book nooks? Bezoek dan onze Tonecheer-groothandelpagina.

Tonecheer nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!