Houten 3D bouwpakketten van groothandel Tonecheer België

Tonecheer België heeft onder andere book nooks, muziekdoosjes en desktopprullenbakjes van het Chinese bedrijf Tonecheer van Xiamen Goowin Technology Co, Ltd. De gezellige en enorm gedetailleerde houten bouwpakketten zijn bedoeld om oudere kinderen en volwassenen de tijd van hun leven te geven. Met meer dan 100 ontwerp-octrooien staat Tonecheer garant voor elk wat wils.

Tonecheer België is úw specialist in fantasierijke bouwpakketten van hout

In de houten modelbouw zijn de book nooks een apart segment. Deze miniatuurhuisjes zijn de nieuwe creatieve mode en met hun lampjes zijn deze scènes ideaal om tussen boeken te zetten en een donkere boekenkast op te leuken. Ook de andere houten bouwsets zijn vernieuwend binnen België. Tonecheer België wil u daarom helpen deze producten te verkopen. Wij voeren in vanuit China, kunnen tegen lage prijzen aanbieden en zorgen ervoor dat alle houten bouwsets voldoen aan de Europese wetgeving. Aangezien veiligheid “key” is, hebben wij de “Declarations of Conformity” van de CE-certificaten voor u klaar liggen.

Tonecheer België in de boekhandel, modelbouwwinkels, grote winkelketens of ... uw winkel!

Heeft u interesse om de fraaie bouwsets van hout voor volwassenen en kinderen aan te gaan bieden, dan heeft u in Tonecheer België een belangrijke partner gevonden. Behalve heel schappelijke prijzen, kunnen wij ook marketingmateriaal bieden dat professioneel is. Wij maken vakkundige teksten, foto's, video's en fysieke voorbeeldmodellen die wij u beschikbaar kunnen stellen. Ook verzorgen wij de communicatie met China en zorgen voor de service rond het gehele proces.

Online of offline houten bouwpakketten voor volwassenen van Tonecheer aanbieden?

Heeft u belangstelling om deze houten bouwsets van Tonecheer in uw fysieke winkel en/of online aan te bieden? Stel gerust uw vragen op +3185 77 37 591 of stuur een e-mail naar sales@tonecheer.be. Alles is mogelijk bij ons in een goed gesprek waarbij alle partijen zich tevreden zullen voelen. Maak nu betalende klanten van aarzelende bezoekers!

Tonecheer nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!