"Tonecheer" is een merk van Xiamen Goowin Technology Co, Ltd. Het merk is opgericht in 2010 in de provincie Xiamen Fujian in China en richt zich op het creëren van een fantastische kindertijd. Iets dat de ontwikkelaars zelf niet hebben gehad. Dat doen ze door creatieve houten bouwpakketten en houten modelbouw voor volwassenen en kinderen met lasertechniek te ontwikkelen. Daarbij zijn nieuwsgierigheid, verbeelding en levenswijsheid hun kernpunten. Op dit moment hebben ze meer dan 100 ontwerppatenten en 8000 ㎡ aan fabriekshallen met productie-installaties.

Ontwerpen die meerdere prijzen winnen, zijn gecertificeerd veilig

Het bedrijf heeft drie opeenvolgende jaren de “Top Ten Most Fujian and Taiwan Souvenirs-award” gewonnen. En recent won het de award van China's grootste particuliere boekhandelketen: SiSYPHE. Samen met onder andere deze musea: Suzhou Museum en het Shanghai Science and Technology Museum, bracht het bedrijf producten op de markt en ook ontwierp Tonecheer de hoofdprijzen voor de “World Youth Skills Competition” in Shanghai. Dit geeft wel aan dat hun bouwpakketten van hout veilig zijn en ook voldoen aan de EN71-certificatie voor Europa.

Book nooks, muziekdoosjes en desktopprullenbakjes

Tonecheer heeft zich gespecialiseerd in houten 3D bouwpakketten van onder andere book nooks, muziekdoosjes en desktopprullenbakjes. Book nooks zijn miniatuurhuisjes of miniatuurscènes ter grootte van ongeveer twee dikke boeken. Deze scènes zijn kijkdoosjes die je boekenkast meer diepte geven. Omdat ze lampjes hebben, verandert je boekenplank in een pareltje in je interieur. Muziekdoosjes hebben mensen gefascineerd sinds de Zwitser Antoine Favre-Salomon het in 1796 uitvond. Ook de speeldoosjes van Tonecheer blijven fascinerend. De deskbins zijn naast handig, bijzonder grappig gedetailleerd en gaan open door bewegingsdetectie.

Tonecheer België haalt Azië naar jou toe

Om ook de Belgische modelbouwer snel van zijn betaalbare miniatuurbouwpakket te kunnen voorzien, zonder hoge verzendkosten, is Tonecheer België in het leven geroepen. Bestellen in het Engels en helemaal in China, is nu niet meer nodig. Voor alle DIY hobbyisten hebben wij een grote voorraad, onderdelenservice en zorgen wij ervoor dat de Europese veiligheidsnormen worden nageleefd.

Ga veilig knutselen met hout met Tonecheer België!

Tonecheer nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!